T-mobile.nl


Prijs 2.42.42.42.42.4
Levering2.482.482.482.482.48
Ondersteuning1.941.941.941.941.94
Totaal oordeel1.991.991.991.991.99

T-Mobile is een van de vijf Nederlandse aanbieders van telecomdiensten. T-Mobile is sterk in het mobiel internet segment en biedt als enige Nederlandse provider de iPhone (3G) aan.

T-Mobile is onderdeel van Deutsche Telekom en verkoopt in de webshop vele producten op het gebied van gsm’s en mobiel internet.

Wat is jouw ervaring met T-Mobile? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Gebruikerservaringen met T-Mobile.nl vind je hieronder.


30 Positief 73 Negatief 136 reviews - gemiddelde: 2.22.22.22.22.2 4.4 uit 10

136 Ervaringen voor T-mobile.nl

 • 0

  scott jones zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Ik ben al 3 wkn bezig om problemen met nano simkaart opgelost te krijgen bij tmobile.

  Geen reactie op mail of bericht in account. Nooit terug gebeld. Vier keer terug geweest naar diverse vestigingen.

  Oplossing die ik zojuist kreeg in vestiging utrecht is dat ik niet meer geholpen word. Net klantenservice gebeld die net deed of ze klacht noteerden. Ze vroegen niet naar naam of mijn tel. nr.

  Ik heb een nwe iPhone en hij werkt niet met simkaart van T-Mobile. Is niet het probleem van tmobile. Moet terug naar Apple en verder zelf regelen.

  Reageer

 • 0

  Jolande zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  IPhone X ter reparatie opgestuurd omdat de gezichtsherkenning het niet meer deed. Er werd waterschade geconstanteerd en dus niet gerepareerd onder garantie. Het toestel was nog geen twee maanden oud. En op de Applesite staat dat de iPhone X volgens de IP67-standaard waterbestendig is. Of we even meer dan 700 euro wilde betalen en dan werd het toestel omgeruild...

  Reageer

 • -1

  Michele zegt:
  • 33333
  • 22222
  • 11111
  • 11111

  I find this outrageous.
  I landed in Italy (obviously part of the EU) on Dec. 22nd and found out the hard way that my phone was completely unable to make and receive calls, let alone data. That created A LOT of hustle for me, my family and friends, as no one was able to contact me when I was out. It can also be very dangerous. In my T-Mobile app, there were no apparent problems. After a few days of searching and frustration, I found out that MAYBE it's because I hadn't settled two invoices yet (I made this subscription 2 weeks ago...), so they do not provide ANY service outside of the Netherlands until then, not even RECEIVING calls. I am not even sure they can legally do it. I got confirmation from the customer service 5 DAYS after I first discovered the problem, confirming my theory. In order to lift the blockage, they wanted me to settle immediately 115 EUROS, the equivalent of 9 MONTHS OF SUBSCRIPTION (what happened to the first two invoices??). I did it immediately and after a day and a half, still nothing. I am left having to ask wifi passwords wherever I go (and wherever there is one). I find this unacceptable, I had never heard of anything like that and will cancel my subscription as soon as I possibly can.

  Reageer

 • +1

  just zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Ik heb sinds augustus T-mobile thuis. Sinds dag 1 heb ik spijt dat ik voor hun internetdiensten heb gekozen. Internet is traag, valt telkens uit, ook in de woonkamer 5 meter van de modem vandaan. Bij het bellen van klantenservice ben je snel 30 minuten in de wacht en 45 minuten aan de lijn zonder enige vorm van hulp.
  Telkens vragen ze jou om een internet speedtest te doen zonder enige vorm van vooruitgang. Nu ben ik 14 dagen met ze bezig waarin ze van mij EISEN dat ik een test uitvoer dat ik al 3x zonder resultaat heb gedaan. WAARDELOOS BEDRIJF!!

  Reageer

 • +1

  Robert zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  1. Bij het afsluiten van het abonnement heb ik aangegeven dat ik de telefoon in de winkel op wil halen. Echter had de persoon van de klantenservice op bezorgen gedrukt, waardoor ik eerst de opdracht moest annuleren.
  2. Afspraken niet na komen over onterrechte betalingen van 3e partijen (30 dagen verlengt naar 45 dagen en als nog niet binnnen de 45 dagen een uitspraak hebben)
  3. Veilig online afnemen maar als nog niet veilig online zijn, waardoor er extra kosten komen (zonder toestemming) van 3e partijen
  4. Meerdere malen per uur bericht krijgen van "veilig online" dienst, die ik niet kan uitzetten
  5. Alle werknemers schuiven alle problemen iedere keer door
  6. Werknemer van de klantenservice heeft mij niet terugggebeld, terwijl dat wel de afspraak was
  7. Werknemer van de klantenservice verbreekt verbinding met mij terwijl ik (al 10 minuten) in de wacht sta

  Reageer

 • 0

  Arjan B te Z zegt:
  • 44444
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Wilde per 1 juni overstappen van KPN naar T-Mobile. Dat werd door een grote landelijke storing twee dagen zonder TV en internet. Daarna één bak ellende. Mobiel geen bereik, tv bevriest één keer per uur en internet instabiel.
  Na het diverse keren geprobeerd te hebben bij de klanten'service' (en telkens tegen een muur van onwil aangelopen te zijn) uiteindelijk maar naar de winkel terug.
  Daar ben ik allervriendelijkst (echt super) geholpen. Na mijn brief gelezen te hebben was hun reactie "daar valt mijn mond van open" en kon ik per direct en zonder extra kosten weg bij de afdeling mobiel. Ze hebben geprobeerd hun internet bedrijf ook aan opzegging mee te laten werken maar die vragen € 271 voor hun 'fantastisch' prestaties.
  Tegen beter weten in vandaag zelfs twee keer met de afdeling klanten'service' gebeld en weer probeerden ze mee aan het lijntje te houden en werd ik zelf voor kinderachtig uitgemaakt. Jawel, de 'service' afdeling begint tegenwoordig zelf maar met het beledigen.
  € 271 klinkt bijna redelijk om van deze ellende af te zijn.

  Zie net eerlijkheid product staan. Ze leveren een modem met 4 lan poorten, 2 werken er slecht voor internet (echt waar).

  Reageer

 • 0

  Rina zegt:
  • 44444
  • 55555
  • 55555
  • 44444

  Helaas telefoon abonnement afgesloten bij GSM easy, met verlening van mijn huidige contract bij T-mobile. Telefoon werd niet geleverd, Phone house bleek failliet na 3 maanden wachten en zeuren. Dus wel abonnement verlengd, betalen voor een telefoon die niet komt. Om een lang verhaal kort te maken.T-Mobile heeft zich nav mijn verhaal en gevraagde hulp zo coulant opgesteld om mij een nieuw abonnement te verschaffen met telefoon, iets wat eerder niet zou kunnen. De desbetreffende medewerker heeft alle tijd genomen en alles is goed uitgezocht. Dikke pluim voor deze service, ze hadden het niet hoeven doen omdat ik elders een contract had afgesloten! Daarna (na het verkrijgen van de telefoon) een kaartje gekregen van de medewerker om me veel plezier te wensen met mijn telefoon! Erg attent! We zijn ook klant bij T-mobile thuis (voorheen vodafone). Nooit problemen mee gehad, ook niet met het omzetten. Dus een zeer tevreden klant!

  Reageer

 • -1

  W.van der Laan zegt:

  Prepaidkaartje met behoud van telefoonnummer in nieuwe Smartphone moest geactiveerd worden. Normaal (zei de medewerkster) duurt dat ong. een uurtje. Maar het kan 24 uur duren..Afijn, u raadt het al, na 24 uur nog niks geactiveerd. De medewerkster zei dat de activering nog wel 3 dagen kon duren, huh????!! Maar daar ga ik niet op wachten! Na inmiddels al 4x met T-Mobile gebeld te hebben, heb ik inmiddels alles afgeblazen. Moest ook elke keer weer opnieuw mijn verhaal vertellen. Al met al buitengewoon klantonvriendelijk. Voor mij geen T-Mobile meer, dan nog liever een nieuw 06-nummer en (hopelijk) een betere provider.

  Reageer

 • 0

  Daniell zegt:
  • 55555
  • 55555
  • 55555
  • 55555

  Top service!

  Fijne klantenservice vooral via Facebook!

  Reageer

 • 0

  Claire zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Ga hier niet heen ajb!!!

  Ongelofelijk slechte service...Zat over mijn MB's heen terwijl ik nauwelijks MB's had verbruikt. Werd er plots €365,00 geincasseerd per automatische incasso! Zeer slecht bereikbaar en gelukkig nu bij Youfone, wat een verademing!! Gek genoeg blijft T-Mobile na 3 maanden alsnog automatisch incasseren. Om verhaal te halen als ex klant bel je tegen hoog tarief.

  Wachttijd voor mailen is gemiddeld 6?! dagen en zelfs per chat heb je gemiddeld 54 wachtenden voor je. Ik zit al 3 maanden bij Youfone, overigens tot volle tevredenheid, en T-Mobile blijft gewoon geld incasseren per automatische incasso. Ik weiger te bellen naar hun dure betaalnummer maar OMG...chatten en dan alsnog 54 wachtenden voor je?! Zo'n provider gun je werkelijk niemand. Dus wees ajb gewaarschuwd en neem een andere provider! T-Mobile is A. heel duur en B. hebben ook nog eens een hele nare klanten"service" . Ik zeg niet doen!!!

  Reageer

 • 0

  Janet zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Als ik aan het bellen ben wordt de verbinding ineens verbroken of ze horen je niet meer of ik kan niet bellen. Ik woon in een stad van 100.000 inwoners dus dit is gewoon belachelijk.internet is ook verschrikkelijk slecht.klantenservice gesproken, maar deze zijn gewoon onbeschoft en maken je uit voor leugenaar.toen maar klachtenbrief gestuurd nu bijna 3 maanden later nog geen antwoord.ik raad iedereen af om bij T-Mobile een abonnement te nemen. Ik kan niet wachten tot mijn contract is afgelopen

  Reageer

 • +1

  Sarkar Karim zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Slecht behandeld !!!!!
  Slechte service!!!!!!
  Slechte klantenservice!!!!!!

  Mij advies sluit nooit t-mobile af Duitse bedrijf

  Beter KPN Nederlands bedrijf
  T-mobile oplichterssssssss????
  Zeer slecht !!!!!!!!!!

  Reageer

 • 0

  Ontevreden T-mobile klant zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Ga niet in zee met T-mobile. Ze zijn niet eerlijk. Ze geven verkeerde prijsinformatie. Je wordt niet deskundig geholpen. Verschrikkelijke provider.

  Reageer

 • 0

  T-mobile klant zegt:
  • 22222
  • 33333
  • 11111
  • 22222

  Kijk uit voor T-mobile!
  Bellen naar het buitenland (vanuit Nederland) kost bij T-mobile €0,51 / min. Dat kun je niet terugvinden op hun site.
  Daar staan alleen de kosten voor als je vanuit het buitenland belt (dat kost volgens EU-tarief €0,06). T-mobile geeft niet thuis als je hier vragen over stelt!!!!

  Reageer

 • 0

  Jan Buitendijk zegt:
  • 55555
  • 55555
  • 55555
  • 55555

  Op 22 april een Huawei P9 met abonnement aangeschaft, waarbij ik keurig ben geholpen door een van de medewerkers bij T-mobile in Almere-Centrum (Traverse). Op Maandag 02 Mei bleek de oorplug niet meer in het toestel geklikt te kunnen worden….dus niet mogelijk om handsfree te bellen. Hierop teruggegaan en werd mij geadviseerd contact op te nemen met de service-afdeling van Huawei, vanwege uitgebreide garantie voorwaarden. De ervaringen met de service afdeling van Huawei zal ik een ieder besparen, maar als je daar mee te maken krijgt: veel geduld en succes gewenst. Vandaag weer terug naar T-mobile, waar ik wederom keurig te woord werd gestaan en na mijn verhaal nog eens aan de aanwezige medewerker en zijn leidinggevende gedaan te hebben PRIMA geholpen. Defecte toestel ingenomen en direct een volledig nieuw exemplaar mee kunnen nemen, dit zonder ook maar enige vorm van “dat men dit lastig vond, sterker nog men kon zich erg goed voorstellen hoe ik mij met de behandeling van Huawei tot nu toe zou moeten voelen.
  Kan niet anders dan de complimenten maken aan dit gehele filiaal van T-mobile en kan iedereen aanraden hier naar toe te gaan ! T-Mobile Almere Traverse is wat mij betreft een voorbeeld voor vele anderen !

  Reageer

 • -2

  Erwin Overdijk zegt:
  • 22222
  • 33333
  • 11111
  • 11111

  VIER JAAR KLANT EN PLOTS LOPEN ZEUREN ALS ER EVEN EEN REKENING EEN WEEKJE LATER KOMT EN DREIGEN MET AFSLUITEN ENZO. ALS JE DAN VERZOEKT OF ZE DAT IETS RUIMER KUNNEN OPPAKKEN KRIJG JE VAN EEN BEPPIE OP DE AFDELING TE HOREN DAT HET ZO IS ALS HET IS EN WORDT JE BEHANDELD ALSOF JE EEN KLEUTER IPV EEN KLANT BENT. CONTRACT GAAN WE DUS NIET VERLENGEN !

  Reageer

 • 0

  Robert zegt:
  • 11111
  • 22222
  • 33333
  • 22222

  Ze beloven veel maar uiteindelijk krijg je weinig voordeel als vaste klant. De nieuwe abonnementen zijn veel beter en als je daarover begint zeggen ze je na de contract periode ook voor de nieuwe abonnementen te kunnen kiezen. Weer 2 jaar vast

  Reageer

 • 0

  Heemskerk zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Dit gaat om T-Mobile
  Mijn schoonmoeder heeft een abonnement bij hun.
  Nu betaald ze elke maand 15.50 en heeft in de loop der jaren een enorm tegoed opgebouwd.
  Dit zou echter onbeperkt blijven staan.
  Maar nee hoor in eens veranderen zij de regels en is dat mensje alles kwijt.
  Ze zeggen dat ze een mail heeft gekregen maar zij heeft geen mail.
  Dan zeggen ze dat het een sms was maar die is nooit binnen gekomen er staat niet in haar telefoon.
  Steeds is het weer wat anders maar zij is haar geld kwijt
  Nou mijn schoonmoeder is weg bij T-Mobile en wij hebben er nog 3 abonnementen lopen en nog eens 4 via de zaak
  Deze gaan dus wel weg daar dat word Vodafone of iets anders.
  Stelletje oplichters

  Reageer

 • 0

  m. vd Wal zegt:
  • 11111
  • 22222
  • 22222
  • 22222

  al 5 jaar klant, en spijt van de laatste 1 jaar verlenging omdat zon t mobile medewerker me had omgeluld.heb het laatste jaar 2015-2016 vaak weinig bereik, abonnement is na de laatste verlenging verandert in mijn nadeel. Minder sms dan eerst, en de maand prijs is iets omhoog gegaan. Bij T-mobile extra moet je wel erg lang sparen voordat je eens wat kan uit zoeken. heb hele dure rekening ontvangen toen ik over mijn smsjes heen kwam.
  Zodra mijn abonnement afloopt geen t-mobile meer voor mij

  Reageer

 • 0

  Hans Vegter zegt:
  • 22222
  • 22222
  • 22222
  • 11111

  Mijn 2 jarig contract loopt af. Maandelijks betaal ik € 54,= voor bellen, internet en mijn toestel. Ik betaal per maand € 27,75 voor mijn toestel. Totaal over 2 jaar € 666,- zoals in mijn contract staat. Gelijk aan de kostprijs van mijn telefoon. Na afloop wil ik mijn contract door laten lopen in de veronderstelling dat mijn maandfactuur dan € 27,75 per maand lager is. Ik heb immers mijn telefoon volledig betaald. Ik wil mij niet voor een jaar vastleggen met een nieuw contract omdat ik wil wachten op de iPhone 7. T-Mobile deelt mij echter mede dat de toestelkosten niet vervallen. Ik betaal weliswaar € 27,75 voor mijn toestel maar ik ontvang ook € 27,75 korting op mijn abonnement. Na afloop van mijn contract vervallen de kortingen moet ik de € 27,75 blijven betalen ik ga ik € 59,= per maand betalen! Voor hetzelfde bel en internet gebruik betaal ik bij een sim only bij T-Mobile € 30,-. Dus adviseert T-Mobile mij een nieuw 1 of 2 jarig contract af te sluiten. Contractverlenging is dus een "verplichting" voor T-Mobile klanten om niet teveel te betalen. Ik voel mij genaaid door T-Mobile.

  Reageer

 • Laat een ervaring achter

  1. Geef je gegevens op

  Naam *

  E-mail *

  2. Geef sterren per categorie

  Prijs
  Levering
  Ondersteuning
  Totaal oordeel

  3. Deel jouw ervaring