Tele2.nl


Prijs 2.322.322.322.322.32
Levering2.012.012.012.012.01
Ondersteuning1.511.511.511.511.51
Totaal oordeel1.551.551.551.551.55

Tele2 Tele2.nlTele2 Mobiel is in Nederland al jarenlang een aanbieder in voornamelijk het goedkopere segment van mobiele telefoons. Naast gsm abonnementen met mobiele telefoons verkoopt Tele2 ook prepaid kaarten en Simonly.

Je kunt bij Tele2 je rekening online bekijken.

Wat is jouw ervaring met Tele2? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Gebruikerservaringen met Tele2.nl vind je hieronder.


25 Positief 135 Negatief 236 reviews - gemiddelde: 1.851.851.851.851.85 3.7 uit 10

236 Ervaringen voor Tele2.nl

 • -2

  Ladoex de Fretes zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Klacht voor Tele2: Onlangs wilde ik overstappen, omdat ik al vanaf mijn abonnement per juni j.l. heel veel storing heb. En de hulp niet komt. Hierdoor besloot ik over te stappen naar een andere provider. Helaas kon dit niet wegens een 2 jarig contract.
  Oke, dan niet. Maar nu ben ik geheel afgesloten. Na vele belletjes derden aan Tele2 vernam ik dat men mijn abonnement wel hebben beeïndigd. Met als resultaat, ik mail, bel bij derden. En pas 15 december word aangesloten bij een hopelijk betrouwbaardere provider,die zijn klant als koning behandeld.
  Tele2 wil mij nu laten betalen tot juni2016 dat is €594, wegens contractbreuk. Maar over wat ze mij nu hebben aangedaan, hebben ze het niet. Ik stap zo spoedig mogelijk naar de raadslieden en laat deze mij een brief opstellen met een klacht.
  En wat mij betreft , scoort Tele 2 helemaal geen ster

  Reageer

 • 0

  Julian zegt:
  • 44444
  • 33333
  • 11111
  • 11111

  beste mensen,

  536% verhoging van rekening in verband met data verbruik
  Ik ga nu de 6e maand in dat ik klant ben bij TELE2. De begin fase verliep naar tevredenheid, tot het moment dat ik merkte dat mijn rekening welke de afgelopen maanden binnen de bundel was gebleven, is verdubbeld. Bij het nabellen met TELE2 bleek dat dit te maken had met het dataverbruik, de medewerker heeft mij medegedeeld dat de volgende rekening maar liefst 536% duurder was voor het dataverbruik.

  Zeer veel klachten over data gebruik in dezelfde maanden, geen oplossing TELE2
  Bijna alle klanten van TELE2 hier hebben over de afgelopen maanden klachten achter gelaten over excessief datagebruik in de afgelopen maanden. Er zijn meerdere organisaties bezig met deze ongewenste vorm oneerlijke manier van zaken doen. Wat is hier de oplossing, met zn alle naar de rechter en eigen rekening blokkeren voor incasso’s voor TELE2?

  Geen oplossing van TELE2 voor de rekening met een verhoging van 536%
  Nadat ik eerst contact heb opgenomen met TELE2 om tot een oplossing te komen. Hebben wij “voor in de toekomst” de databundel aangepast naar een hogere bundel en de data zal worden afgeknepen indien je boven de bundel uitkomt. Dit is echter geen oplossing maar uitstelling en verandering van het probleem. In de voorgaande maanden was het gebruik namelijk altijd binnen de bundel!

  Om te kunnen controleren waar het data verbruik vandaan komt heb ik een verbruik-meter gedownload om het verbruik te controleren. Hieruit blijkt dat ik niet in de buurt kom met het verbruik wat TELE2 aangeeft. Dit heb ik opgenomen met TELE2 welke aangeeft niet te kunnen zien waar de data aan verbruikt wordt, maar hier wel ENORME rekeningen over uitschrijft!

  Dreigen met incasso bureau
  Er wordt geen oplossing door de medewerker van TELE2 aangeboden en aangegeven dat er een incasso bureau wordt opgezet indien de door TELE2 niet te verklaren hoge rekening tijdig wordt betaald.

  Als klant en mens behandeld worden
  Daar ik door de betreffende medewerker niet onbeleefd te woord wordt gestaan is de inhoud van het verhaal onacceptabel en totaal niet klanten gericht. Er wordt geen oplossing geboden, kan geen leidinggevende worden gesproken en er kan telefonisch geen klacht worden aangemaakt. Algemene tips over data gebruik en het inzien van dataverkeer binnen een Iphone koop ik niks voor. Mijn rekening is 536% hoger met GEEN ANDER GEBRUIK DAN VORIGE MAANDEN. De data meter toont ook aan dat er helemaal geen hoog verbruik is (ver binnen de oude bundel).

  Bijgaande brief is ook verstuurd naar TELE2. Je verwacht toch van een bedrijf als TELE2 als klant en mens behandeld te worden..

  Met vriendelijke groet

  Julian

  Reageer

 • +2

  kristof zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Mensen, blijf aub weg bij tele2. Wat anderen hier al eerder hebben gemeld, is opzeggen een absolute nachtmerrie. Hebben 2 keer moeten opzeggen voor het eindelijk in orde was. Ook de automatische incasso loopt geregeld mis. Als er door een probleem een automatisch incasso niet lukt, wordt direct je abonnement geblokkeerd en mag je 40 euro incassokosten betalen aan een incassobureau. En dat zonder aanmaning van tele2.

  Tele2... Nooit meer.

  Reageer

 • +2

  MAARTEN zegt:
  • 22222
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  NOG NOOIT ZO"N SLECHTE PROVIDER GEHAD..&..7 Jaar KLANT ...en altijd maar terug vallen op ....Het ligt aan bla blabla...Weer een nieuwe modem...WEER SUPER TRAAG INTERNET dagen er uit enz...U krijgt een nieuw modem opgestuurd ....ja ja weer het oude model ontvangen dus gewoon nog K..
  Dit keer Miranda_minkes@tele2.nl met loze belofte....Er is voor mij nog maar één oplossing en dat is per direct het Abonnement met wederzijds goedvinden opzeggen...En natuurlijk daar over gebeld..25 minuten aan de lijn gehangen....Weer terug gebeld door..? en blabla nee meneer dat kan niet en u heeft toch 7.06Mb/s down !!! en 0.6 up u zit te ver van de centrale...WAAROM moet ik dan wel de volle pond betalen..?? .BEN der zo klaar mee.

  Reageer

 • 0

  Magda zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Na 1 maand met diverse,meer dan 50 klachtenformulieren en telefoontjes mijnerzijds,is er geen oplossing.
  Betreft ; vaste telefonie.
  2 telefoonnummers gebeld naar Belgie.
  Tele 2 : Tarief € 1,15 per minuut.
  Dezelfde telefoonnummers gebeld, tijdens kantooruren,
  met provider
  Ziggo: € 0,10 per minuut.
  Als bewijs de factuur van Ziggo opgestuurd naar Tele 2
  met de vergelijkingen.
  Tele 2 blijft bij hun standpunt en corrigeren niet.
  Zeggen dat het servicenummers zijn.Terwijl dit niet waar is.
  En bevestigd door de Belgische ontvangers.
  Conclusie : Tele 2 bepaalt zelf wat servicenummers zijn(met zeer hoge kosten)
  Dit heeft mij in 1 maand tijd al meer dan € 75, extra gekost.
  Tele 2 is veel te duur, SLECHTE KLANTENSERVICE en ABSOLUUT GEEN AANRADER !!!

  Reageer

 • +1

  Christina zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Marcel ik zit met ongeveer hetzelfde, ik heb internet besteld bij dr tele2 en aan de telefoon heeft de dame aangegeven dat ik na het ingaan van het contract, dat heeft de dame gedefinieerd als het moment dat de daadwerkelijke aansluiting in zn werk gaat, 14 dagen had om op te zeggen. Na een tijdje zag ik dat ziggo een beter aanbod had en wilde ik overstappen. Ik dus bellen, zeggen ze opeens dat het 14 dagen na ontvangst van de bevestigingsbrief is!!

  Ik dus netjes vragen of hier vooralsnog wat aan te doen is gezien het feit dat nota bene hun eigen medewerker me op een dwaalspoor heeft gezet, wordt ik in de wacht gezet om doorverbonden te worden met de persoon die hierover gaat.

  Na een kwartier aan de lijn te hebben gehangen krijg ik een of andere ongemanierde vrouw aan de lijn die zowat meteen begint te schreeuwen, mij constant onderbreekt en vervolgens zegt dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de medewerker.

  Dit allemaal deed deze dame met verhefde stem. Dat vond ik onacceptabel en ik ga dus definitief een klacht indienen bij het bedrijf en kijken hoever ik kom met social media, desnoods ben ik bereid juridische stappen te ondernemen.

  Nog nooit ben ik door een bedrijf of inatantie zo geniepig, onbeschoft, laag en beneden niveau behandelt. Het is daadwerkelijk een schande dat een bedrijf van dit formaat zich dergelijke vrijheden permitteert en bovendien hoogst klant onvriendelijk. Dus aan ieder die dit lees wens ik een goede raad mee te geven, ga absoluut NIET in zee met dit stelletje onprofessionele lui. Je krijgt er alleen maar hoofdpijn van. Uitermate triest en hopeloos,ik wil er absoluut niks mee te maken hebben en zal er ook alles op alles zetten om dit contract nietig te verklaren op basis van dwaling en schending van goed vertrouwen.

  En mensen, val niet voor het pestgedrag. Er zijn altijd juridische stappen te ondernemen en mensen te benaderen om hulp in te schakelen tegen dergelijk tiraniek machtsvertoon en geldaftroggelen. Nieuwsbronnen en social media kunnen zorgen voor een slecht imago, waar telecommunicatiebedrijven hevig onder lijden.

  Reageer

 • +1

  Marcel zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Slecht, slecht slecht. Hoewel ze goedkoop zijn zelfs voor de prijs een 1. Want zelfs voor hun prijzen is het duur als je kijkt naar wat een ongelooflijk slechte service je ervoor terugkrijgt.

  Tele2 is BY FAR de meest slechte telecom partij waar ik ooit iets bij heb afgesloten.

  Het begon ongeveer een jaar geleden, aansluiting in mijn vorige woning van glasvezel internet. Dit heeft maanden geduurd, dan werd een verkeerd pakket geleverd, dan was de monteur ziek, dan was er dit en dan was er dat. Uiteindelijk internet geregeld en sinds dien weinig problemen gehad, tot aan de volgende verhuizing een paar maanden terug. Ik netjes Tele2 gebeld, verhuizing doorgegeven. Alles prima, ik zou bevestiging krijgen en pakketje zou worden bezorgd. Na 2 weken nog niets gehoord, dus ik denk ik bel toch even. “Ja de bevestiging is gestuurd naar uw oude adres hoor!” Huh? Zei ik niet dat ik verhuist was aan de telefoon? Ok, bevestiging zou opnieuw gestuurd worden naar nieuw adres. Uiteindelijk pakketje e.d. binnen gehad en internet zelf aangesloten. Nog wat gezeur bij de levering van het pakket, maar dat terzijde. Vervolgens krijg ik de volgende maand een factuur:
  - Glasvezel internet
  - ADSL internet

  Er werd € 45,- teveel gefactureerd! Foutje kan gebeuren, dus ik bel Tele 2 weer even waarom dit erop staat. “Dit klopt, u heeft namelijk glasvezel en ADSL internet bij ons”. Ehm? Had ik niet een verhuizing aangevraagd, moeten dan mijn vorige diensten niet opgezegd worden? “Ja u heeft gelijk, dit is een beetje apart, ik verbind u door met opzegging dan kunt u het allemaal opzeggen”. Prima, ik na 15 minuten wachten met opzeggingen aan de lijn en voila, alles opgezegd, niks meer aan de hand. En natuurlijk de excuses vanuit Tele 2, ik zou de volgende maand het geld teruggestort krijgen.

  En nu begint het verhaal dus echt bijzonder te worden. De volgende maand, krijg ik exact dezelfde factuur! Weer voor beide abonnementen. Ik weer gebeld met Tele 2. “Ja meneer, het is logisch want u hebt beide diensten bij ons afgesloten, u dient dit eerst op te zeggen”. Ik uitgelegd dat ik het al had gedaan, krijg ik dit te horen: “nee hoor, het staat niet in ons systeem dus u heeft het niet gedaan, ik zie ook geen logbericht hierover, wel zie ik wie u heeft gesproken vorige keer maar het is niet opgezegd hoor.”. Nu begon ik langzaam iets meer irritaties te krijgen en na weer het verhaal uitleggen kreeg ik te horen dat ik het anders even moest opzeggen opnieuw. Ik vriendelijk uitgelegd dat ik dat niet ging doen omdat ik bezig blijft, dus dat ze het maar moesten regelen. “oke, we gaan het regelen u ontvangt binnen enkele dagen de bevestiging en we vergoeden de kosten + telefoon kosten”.

  Nou, ik was benieuwd natuurlijk. En raad maar: volgende maand staat weer de dubbele kosten op de factuur, weer geen enkele vergoeding gehad en ook geen enkele bevestiging van de opzegging. Toen was ik het dus mooi zat, XS4ALL gebeld voor internet en binnen 2 weken internet via XS4ALL geleverd gekregen. Werkt prima, geen enkele problemen bij aansluiting gehad. Ik hierna alle bedragen van Tele2 die teveel waren gefactureerd gestorneerd en nog 1 keer met ze gebeld. Ik heb aangegeven dat ik het spuugzat was en dat ik per direct alles wilde beëindigen omdat we nieuw internet hadden: “dat kan helaas niet, uw contract loopt tot maart volgend jaar”. Ik heb vervolgens aangegeven dat het me niet uitmaakt tot wanneer het loopt, dat ik zal blijven storneren en dat ik alles opgezegd wil hebben. “Ok, ok ik begrijp uw frustratie. Weet u wat, ik ga er achteraan en ik bel u hier vandaag of uiterlijk maandag over terug!” (maandag 22 september 2014 zou dat zijn toen ik vrijdag belde). Ik heb aangegeven dat me dit al 10 keer eerder is beloofd, maar dat dit er nooit van is gekomen. “nee meneer, dat is niet waar, dit keer zit ik er persoonlijk op en geloof me u wordt teruggebeld”.

  En wederom: Tot op heden ben ik niet teruggebeld! Kortom, ik ben het spuug en spuugzat met deze ontzettend slechte internetprovider en zal hier nooit van me leven ook nog maar iets bestellen, al krijg ik de rest van mijn leven gratis internet. Wat een ongelooflijk slechte service, slechte afhandeling intern en een ongelooflijk slecht geautomatiseerd systeem voor zo`n groot bedrijf.

  Ik laat in dit verhaal vele details nog achterwegen, zoals dat ik bij elk telefoontje niet in hun systeem te vinden was en het 15 minuten zoeken was voor ze me ergens vonden (wat dan volgens hun kwam omdat ik apart in het systeem stond en dat mijn adres onder verkeerd kopje stond, enz.) Ook laat ik allerlei ellende achterwegen bij het verhuizen zelf. (wat al niet kon omdat verhuizingen en tegelijk een ander abonnement (van glasvezel naar adsl) niet mogelijk was in hun systeem (nog niet), dus moest ik eerst opzeggen, dan opnieuw aanvragen, enz. Kortom, één en al gezeur gehad. )

  Tele 2, als jullie dit lezen hoop ik dat er wellicht eens serieus naar gekeken wordt en dat jullie niet met loze beloftes over terugbellen, terugmailen of terug stortingen blijven komen die niet waargemaakt worden. En alstublieft, krijg die interne chaos op orde. !

  HereIsTom zegt:

  Hier bijna hetzelfde verhaal, vorige week opgezegd ivm verhuizing, zou bevestiging krijgen, maar niks ontvangen.
  Maar weer bellen, krijg ik te horen dat ik niet op kan zeggen omdat ik nog aan contract vast zit.
  Ik zeg maar jullie kunnen geen ADSL leveren op het nieuwe adres.
  Zegt Tele2, daar kunnen wij niks aan doen, u gaat verhuizen!
  Wat kan ik hier nu nog aan doen?

  Reageer

 • -1

  m.bekking zegt:
  • 11111
  • 55555
  • 11111
  • 11111

  Belminuten worden allemaal op de minuut naar boven afgerond.
  dikke vette rekening tot gevolg.
  wat heb ik een spijt dat ik naar die oplichters ben overgestapt.

  Reageer

 • 0

  Wendy zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Vreselijk er wordt beweerd dat je in 4 dagen dubbele mb's heb gebruikt terwijl je thuis bent op wifi. Daarnaast kunnen hun niet hun gelijk aan tonen en jij je ongelijk niet. Na telefonisch overleg wordt je een vergoeding aangeboden van 100,- de rekening was 105,- overschrijdend waarvan ik dan dacht netjes maar puntje bij paaltje trekt de financiële administratie het zo maar in???? En kan je contact opnemen met het hoofdkantoor jawel let op op een 009- nummer
  Betaal je nogmaals dubbel. Dus erg slecht!!!!!

  Reageer

 • +1

  sam zegt:
  • 22222
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  De valse beloftes van Tele 2: trap er niet in!  Ik ben jaren klant geweest van tele 2, eerst ADSL en toen glasvezel.

  Nu ga ik verhuizen en dacht ik, ik neem opnieuw tele 2.  Wij hebben erg veel problemen gehad met de aansluiting van ons internet op ons oude adres, dit omdat het daar ook gewoon slecht geregeld is met de bekabeling en ik dus dacht tele 2 niks kwalijk te kunnen nemen.

  Dit gevoel werd al iets minder toen het met glasvezen ook mis ging: ze hadden de verbinding niet goed open gezet. Terwijl mij van alle kanten gegarandeerd was dat dit niet zou gebeuren.

  Omdat ze hun problemen altijd netjes oploste dacht ik ik geeft ze nog een kans en neem opnieuw internet van tele 2 ditmaal op een adres waar de bekabeling goed ligt.

  Nou en daar begon het weer: de oude bewoners hadden ook Tele 2 dus het kon pas aangesloten worden als de verbinding van de oude bewoners gestopt was op 16 Aug.

  Op 16 aug krijg ik echter te horen dat dit pas de 25e is, en je raad het al op de 26e krijg ik te horen dat dit de 6e pas AANGEVRAAGD kan worden en ik dus op zijn vroegs pas op 17 September een verbinding heb.

  Het erge is al ik gewoon niet voor tele 2 gekozen had ik nu al gewoon internet gehad had van een ander profider.  Of te wel luister vooral niet naar wat tele 2 beloofd want ze zeggen maar wat!!!  Om mijn punt nog wat kracht bij te zetten ik had mijn oude aanluiting opgezegt (glasvezel) dit was gedaan. Toen belde ik een week later omdat ik de bevesteging nog niet gehad had (was wel zo maar ik denk ik test het even), en toen was het helemaal niet opgezegt, nog 2 keer gevraagd of hij het echt heel zeker wist en dat was zo. Het gekke was toen ik 2 dagen later weer belde was het ineens toch wel de eerste keer opgezegt.

  Dus of ze zeggen maar wat of weten gewoon echt niet waar ze mee bezig zijn.  Ik snap dat Tele 2 lekker goedkoop is maar dan zeg ik ga dan opzoek naar een ander die net zo goedkoop is maar iig iets beter weten waar ze mee bezig zijn want die mensen daar op de klantenservice zijn (en ik heb er heel wat gesproken door de jaren heen) zo incompetent als wat.  Ik hoop dat ik iemand hetzelfde leed (en maanden geen internet/tv/telefoon) kan besparen met mijn verhaal.

  HereIsTom zegt:

  Hier hetzelfde verhaal, kunnen pas leveren 4 weken na verhuizing!
  Nou dan wil ik opzeggen, dat kan niet want u zit aan contract vast.
  Wat kun je hier nu nog aan doen?

  Reageer

 • 0

  paul zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Zeer slechte service bij Tele2!

  Reageer

 • 0

  Ruben zegt:
  • 44444
  • 33333
  • 22222
  • 11111

  Met voor de helft van de tijd geen bereik/internet, in binnenland, vind ik het netwerk redelijk waardeloos.
  In het buitenland kon ik zelfs niemand bellen, toen mijn vriend onwel werd.
  Goedkoop is het wel, maar een telefoontje naar de helpdesk haalde helaas niks uit.

  Geen Tele2 meer voor mij.

  Reageer

 • 0

  Eddy zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Oplichters !
  Vast internet besteld. 10E voor de eerste 8 maand, daarna 23.
  Bellen ze : kan niet want ze zijn niet de eigenaar van de telefoonlijn.
  Nou en? Dit staat nergens in de hele advertentie, bovendien zijn ze vrijwel nergens eigenaar van de telefoonlijn....
  Maar ik kon wel internet plus bellen krijgen. Dus ze kunnen leveren. Ze hebben toegang tot de lijn.

  Maw : ze proberen je binnen te halen met aanbieding, dat kan dan niet (willen ze niet!) en dan verkopen ze je duurdere combinatie.

  dennisd zegt:

  ik heb dit exact het zelfde ,via de website kon ik op dit adres alleen internet krijgen ,na een week bellen ze op ,tja sorry het gaat niet ,mits je een alles in een abbo neemt ,dan kan het weer wel ,tele2 is gewoon de boel aan het besodemieteren om je een zwaarder pakket aan te smeren !!

  Reageer

 • -1

  Frederik zegt:
  • 44444
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Ik ben al een maand bezig om een verhuizing van mijn internet en tv voor elkaar te krijgen.

  De verhuizing loopt vast op de toevoeging. In eerste instantie, bij het doorgeven van de verhuizing liep hij niet vast op de toevoeging en bij navraag bij KPN bestaat de toevoeging gewoon. De toevoegingen die bekend zijn bij tele2, zijn hs, 1, 2 en 3. Bij de gemeente en bij de verhuurder staan de huisnummertoevoegingen bekend als 1, 2, 3 en 4. Ik zelf woon op 4. Voor de hand liggend is dat ik aangesloten moet worden op toevoeging 3 daar zit echter al een aansluiting op. Hs en 1 zouden nog geen aansluiting hebben. Tele2 kan mij alleen niet vertellen of ik op 1 of hs zit. Als ik de gok neem om me aan te sluiten op 1 van deze 2 kan het zijn dat ik maanden bezig ben om de fout te herstellen. Daar zit ik zeker niet op te wachten.

  Na bijna 20 telefoontjes is mijn verhuizing nog steeds niet geregeld. Ik heb alle backoffices en afdelingen gesproken. Telkens krijg ik hetzelfde te horen: 'De toevoeging is niet bekend daardoor kunnen wij u niet aansluiten' Er is mij door meerdere collega's een oplossing beloofd.

  Bij navraag bij de vorige huurder hebben ze hetzelfde probleem gehad. Ze zijn er 2 maanden mee bezig geweest. Uiteindelijk is hebben ze KPN genomen, die heeft een monteur gestuurd en het probleem opgelost.
  Een manager of een leidinggevende krijg ik ook niet te spreken en het verzoek een monteur te sturen wordt ook niet gehonoreerd.
  Vandaag weer contact gehad: weer 2 werkdagen wachten en vraag wordt weer neergelegd bij de afdeling waar ik al een aantal keer mee gesproken heb. Ik verwacht dus weer hetzelfde antwoord te krijgen.

  Reageer

 • 0

  Jos zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Een bestelling plaatsen; ja dat kan. Maar daarna begint de ellende. Een andere datum voor levering kan niet, oude bestelling annuleren, nieuwe maken en daarna gaat alles mis! Ze weigeren je bestelling te annuleren, de medewerkers van de servicedesk mogen werkelijk niets doen en verwijzen steeds door naar andere telefoonnummers/opties etc. 4 x opgezegd en ze blijven maar doorgaan met berichtjes dat de bestelling wel doorgaat. Geen leidinggevende te pakken etc etc.

  Reageer

 • +2

  Remcov zegt:
  • 33333
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Nergens goed bereik in Nederland voor mobiel internet. Binnen en buiten niet. Slechte support want t probleem wordt niet onderkend. Alle bekenden uit mijn omgeving ervaren hetzelfde. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en doe het niet! Neem geen mobiel internet van Tele2!

  Reageer

 • 0

  Marly Buwalda zegt:
  • 44444
  • 44444
  • 11111
  • 11111

  Ik wil dat zoveel mogelijk mensen mijn verhaal lezen! Dan kan er voor mij en alle anderen met dit probleem iets gaan gebeuren!

  Beste Lezers,

  Al bijna een jaar heb ik een telefonie abonnement bij Tele 2 en nooit zat ik over m'n bundel heen. Nooit heb ik iets hoeven checken, altijd netjes een smsje 38 euro van m'n rekening afgeschreven.
  Totdat ik vanochtend een smsje kreeg dat ik bijna aan mijn kredietlimiet zat. Ik blinde paniek heb ik Tele2 opgebeld met de vraag wat er aan de hand was. Niks zei de oprecht aardige mevrouw aan de telefoon, maar ze zette me toch even in de wacht om het even te controleren met een collega.
  Wat blijkt, met nog 4 dagen te gaan zat ik op 232 euro en 3000MB. Ik schrok me helemaal het apezuur. De vrouw vertelde dat dit waarschijnlijk een fout was omdat zij ook kon zien dat ik het afgelopen jaar altijd binnen de bundel zat en 3000MB echt ongelofelijk veel was. Ze had het doorgezet en ik hoefde het waarschijnlijk niet te betalen. Ook zaten er rare tijden tussen volgens haar.

  Een beetje gerustgesteld ging ik googlen en vond ik allerlei mensen die hetzelfde probleem hadden. Opeens een golf van data van Tele2 die ze niet hadden gebruikt. Met dit bij de hand ging ik weer bellen en kreeg ik de gebruikelijke ***man aan de lijn, genaamd Bas. Bas werkte er al drie jaar en deed zijn collega af als iemand die er net werkte en niks begreep.
  Tele2 had mij een sms gestuurd op 30 mei dat mijn internet op was. Waarop ik zei dat we nu in juni zaten dus ik niet begreep wat de sms van mei ertoe deed. Bas vertelde mij hierop dat ik beter m'n contract had moeten lezen want Tele2 werkte met halve maanden. Oftewel, Bas zei dat ik niks terugkreeg, omdat Tele2 zijn plicht had gedaan. Ik stond gewoon met m'n oren te klapperen.

  Ik vind het niet kunnen dat Tele2 hiermee weg kan komen en wil dan ook iedereen oproepen die samen met mij dit probleem heeft om actie te ondernemen en desnoods met z'n allen een civiele zaak aan te spannen tegen Tele2. Ik heb zelf jaren in de telefonie gewerkt en weet welke apps data kosten en wat je wel en niet moet doen via 3G. Ik steek m'n rechterhand in het vuur als ik werkelijk 3000MB heb gebruikt met het doen van niks anders dan ik het afgelopen jaar heb gedaan.

  Er moet iets gedaan worden tegen deze mensen en met veel staan we als consumenten sterker.

  Ik lees graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Marly

  Ingrid zegt:

  Voorheen had ik een mobiel abonnement bij Vodafone, met Internet (zat in het abonnement) maar dat gebruikte ik nooit. Whats-up gebruikte ik via Wifi en heb daar nooit voor internet hoeven betalen. Daarna een abonnement bij Tele-2. Wat bleek toen ik na een aantal maanden eens goed mijn facturen ging bekijken: allemaal kosten voor internet gebruik, op tijden dat ik lag te slapen! Gebeld met klantenservice, heel aardige jonge man. Kortom, ik heb samen met deze man mijn instellingen doorgelopen en aangepast, daarnaast gebruikte ik gemiddeld 33% van mijn abonnement en aangezien ik nog onder de 100 euro zat, zou ik dat terug krijgen. Inmiddels had ik een ander abonnement genomen, en je raadt het al, er werden weer kosten voor internet gerekend. Terwijl mijn telefoon toestemming moet vragen voor internet, die staat uit. Weer gebeld, weer een aardige dame, die zou teruggave vragen bij de financiele afdeling. Die zouden mij daarover bellen. Nou, dus niet, een bot smsje krijg je, dat de aanvraag is afgewezen. Vervolgens weer gebeld, toen kreeg ik dhr. Hufter aan de telefoon, een botte, onvriendelijke kerel met een onzin verhaal. Ben klaar met Tele-2. Het is nog net zo'n zooi als toen ze net begonnen.

  Reageer

 • +1

  lisette zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Ik heb nog nooit zulke slechte service ondervonden bij een bedrijf....

  Ik heb anderhalve maand geleden een abonnement aangevraagd bij Tele2 voor internet en televisie. Daarvoor heb ik een bevestiging gekregen via mail en ook nogmaals telefonisch contact gehad over de bestelling. Er was even twijfel of het mogelijk was om via de telefoonkabel internet te krijgen in mijn woning. We hebben een half uur aan de telefoon gezeten en uiteindelijk kreeg ik de mededeling dat het ging lukken.

  Na 2 weken had ik nog niks gehoord van mijn bestelling en ben ik nogmaals gaan bellen. Blijkbaar was mijn bestelling niet meer zichtbaar in het systeem. Na een half uur zoeken en meerdere Tele2 medewerkers gesproken te hebben, vonden ze de bestelling weer terug. Er is nogmaals gecheckt of ik internet kon krijgen op mijn adres, weer werd er gezegd dat dit mogelijk was na een aanvraag te doen bij KPN. Ze zouden dit doen en dan zou ik binnen 3 weken internet hebben.

  Na 3 weken wachten en weer niks gehoord te hebben, ben ik weer gaan bellen. Weer was mijn bestelling zoek in het systeem. De medewerker die ik toen aan de telefoon had, zou opzoek gaan naar mijn bestelling. Uiteindelijk kreeg ik de mededeling dat het niet klopte wat eerdere tele2 medewerkers zeiden. Het was niet mogelijk om internet te krijgen via tele2.

  Ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik heb meer dan 6 weken zitten wachten op niks. Ze bieden geen verontschuldiging aan, geen andere goedmaker, helamal niks.

  Dus ik raad NIEMAND aan daar ooit klant te worden!

  Reageer

 • +1

  ria zegt:
  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 44444

  noit enig probleem met tele 2 gehad

  Reageer

 • 0

  dennis zegt:
  • 33333
  • 55555
  • 11111
  • 22222

  Ik heb altijd goeie ervaring gehad met tele2.
  nu komt de kicker.

  Ik ben drie jaar geleden gescheiden.
  ik had mijn bel plafond verhoogd naar 1000 euro.
  dan denk je heb ik spelling en komt het goed!!
  Niets is minder waar.
  ik kreeg daarna de eerste maand geen rekening dus ik gebeld nee meneer ram niks aan de hand.
  tot de tweede maand toen kreeg ik ineens telefoon rekening van 2700 euro.ik gebeld van mensen dit is vast een vergissing.
  Nee de fout lag bij mij.
  ik ben inmiddels drie jaar in gevecht met tele 2 en nog steeds zonder resultaat.
  door die ellende kan ik geen nieuw abonnement afsluiten want tele 2 wil geld zien.inmiddels zijn de kosten op gelopen tot 6500 euro bij een deurwaarder. En ze blijven komen ik heb gezegt betaal de duizend wat de afspraak was dus het belplafond.maar meer niet wat kan ik hier nu mee???

  Reageer

 • Laat een ervaring achter

  1. Geef je gegevens op

  Naam *

  E-mail *

  2. Geef sterren per categorie

  Prijs
  Levering
  Ondersteuning
  Totaal oordeel

  3. Deel jouw ervaring