Simpel.nl


Prijs 2.672.672.672.672.67
Levering1.921.921.921.921.92
Ondersteuning1.481.481.481.481.48
Totaal oordeel1.641.641.641.641.64

Simpel.nl is een aanbieder van sim only abonnementen. Dit zijn abonnementen die je aanschaft zonder mobiele telefoon. Als je abonnee wordt van Simpel, dan stuurt Simpel.nl jou een simkaart toe, die je vervolgens in je mobiele telefoon stopt. Met Simpel kan vervolgens tegen zeer lage prijzen gesmst en gebeld worden.

Simpel.nl wordt als de goedkoopste simonly aanbieder van Nederland getipt. Een simkaart met beltegoed en sms kost bij Simpel.nl €2,50 of € 5,00 per maand, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Op 20 oktober 2012 besteedde Kassa (Vara) een item over Simpel, gezien de vele klachten die onder andere hier binnen zijn gekomen. De provider belooft vanaf nu alle klachten op te lossen!

Wat is jouw ervaring met Simpel? Gebruikerservaringen met Simpel.nl vind je hieronder.

Alternatieven voor Simpel.nl:

        


201 Positief 883 Negatief 2.244 reviews - gemiddelde: 1.931.931.931.931.93 3.9 uit 10

2.244 Ervaringen voor Simpel.nl

 • +1

  a. hamane zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  waardeloos gewoon. heb een abo afgesloten in de verdubbelingweken. nu half jaar later merk ik dat ik telkens over mijn internet limiet zit. rekeningspecificatie bijgehaald. zie ik telkens dat er mb's worden berekend op hele vreemde tijdstippen. bijna dagelijks worden op verschillende tijdstippen mb's gebruikt. Ik slaap dan thuis in mijn bed. hierop een mail gestuurd. krijg ik als antwoord dat zij het ook niet weten. misschien werken er apps op de achtergrond door 's nachts. wij hebben gewoon wifi, dus dit lijkt me sterk.
  vervolgens een paar weken later vraag ik of het abonnement verhoogd kan worden. wat denk je? kan wel maar dan betaal je gewoon het volledige tarief. een stap hoger is dan meteen ruim 10 euro per maand meer. en dan heb je nog erg weinig mb's.

  kortom waardeloos. en de facturen kloppen van geen kant. je wordt gewoon beroofd van je mb's.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer, mevrouw Hamane,

  Graag wil ik met u meekijken naar de facturatie en het verbruik. Als u mij een mailtje stuurt naar anna@simpel.nl, dan help ik u graag verder.

  Met vriendelijke groet,

  Anna

  Simpel

  Reageer

 • 0

  Jacintha zegt:
  • 55555
  • 33333
  • 11111
  • 22222

  Nu al op dag 5 zonder sms mogelijkheid! Heb voor het weekend al gebeld en gemaild. Maar het enige antwoord is....storing. nu al de 5e dag dus. Storingen hoeven in het weekend niet opgelost? Wat zijn we aan het doen bij Simpel? Ik wordt er simpel van. Heb sms nodig! Voelt als van het kastje naar de muur......

  Anna van Dijck zegt:

  Beste Jacintha,

  Het klopt inderdaad dat er sprake is van een storing met het versturen van een sms naar enkele providers. Er wordt hard aan gewerkt om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,

  Anna

  Simpel

  Reageer

 • 0

  hasan zegt:
  • 22222
  • 22222
  • 22222
  • 22222

  Hallo,

  Ik wil nieuwe klant woorden bij simpel(prepaid),wat denken jullie?
  Bel ik allen in nl.

  Groeten
  Hasan

  Anna van Dijck zegt:

  Beste Hasan,

  Wat leuk dat u interesse toont in een Simpel Prepaid kaart!Onze Prepaid kaarten kunt u kopen bij de Action filiaal bij u in de buurt. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze verkooplijn (0800-1418, gratis). Onze medewerkers geven u graag extra informatie.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • 0

  Nicole zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Het is een waardeloos bedrijf! Sluit nooit een abbo bij simpel af. Nieuwe klanten krijgen korting terwijl bestaande klanten hoge abbo kosten krijgen. Wij zijn al heel wat jaren lid geweest maar een aanbieding voor bestaande klanten, nee hoor! Waardeloos bedrijf. Ze nemen je klachten niet eens serieus. Klantvriendelijkheid bij het afsluiten van je abbo maar zodra er iets is dan is die klantvriendelijkheid weg.
  Sluit nooooit iets af bij simpel, daar wordt je echt simpel van!!

  anna van dijck zegt:

  Beste mevrouw,

  Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Uiteraard denken wij aan onze bestaande klanten. Als u al twee jaar klant bij ons bent kunt u zeker profiteren van de Dubbelbundels en uw abonnement wijzigen. U kunt uw abonnement eenvoudig en snel aanpassen naar de actietarieven in combinatie met een verlenging van uw abonnement via www.simpel.nl/verlengen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • -1

  Eline zegt:
  • 55555
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Zeer, zeer slechte klantenservice!!!
  Ten eerste is het al een 0900 nummer, dat is heel onklantvriendelijk, als je een mail stuurt, duurt het een paar dagen eer je er antwoord op krijgt.
  Ik heb het abonnement van mijn man en mij verlengd, van mijn man naar 20.50, en van mezelf naar 10.50. Nu hebben die klojo's mijn abonnement ook veranderd naar 20.50.
  Ik ben al heel de maand bezig om dit in orde te krijgen, dus ik keek vanmorgen, want op 1 november zouden de wijzigingen ingaan, en ja hoor, dus nog niet goed. Als dit morgen niet opgelost word, ben ik weg daar, en schakel ik Kassa in.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste mevrouw,

  Ik help u graag verder. Omdat ik geen klantgegevens van u heb wil ik u vragen om een bericht te sturen naar anna@simpel.nl. Wij zullen dan binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • 0

  Erzsebet zegt:
  • 33333
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Mijn dochter heeft een abonnement bij Simpel. Ze heeft zogenaamd gratis smsjes
  Nu is er al twee keer een sms afgeschreven a 51 cent. Volgens Simpel was het een mms! Uhhh Simpel deze stond al op geblokkeerd. Toen was het een sms naar t buitenland. Het nr was van haar vader maar op de specificatie staat er een 6 ipv 0. Moest ik maar via contacten het nr erin zetten ipv handmatig. Dat doet ze dus altijd want ze weet t nr niet uit haar hoofd. Nu is er alweer een betaald smsje van 51 cent, terwijl ze niet eens smst en betaalde sms staat ook op geblokkeerd. Dat is dus hun woord tegen het mijne en ik trek aan t kortste eind!!
  Spijt als haren op mijn hoofd van dit abonnement . Nu heb ik de sms dienst helemaal maar geblokkeerd. Als er nu nog sms gerekend worden ligt het aan Simpel.
  Wie is er hier nou Simpel!! Wat een slechte provider. En mvr v Deijk ik heb al een email gestuurd en twee keer gebeld met jullie dus ik snap wel dat het erg vervelend voor ons is dus die reactie kunnen we overslaan.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste mevrouw, heer,

  Ik help u graag verder.
  Omdat ik geen klantgegevens van u heb wil ik u vragen om een bericht te sturen naar: anna@simpel.nl.

  Wij zullen dan binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

  Met vriendelijke groet,
  Anna van Dijck
  Simpel

  Reageer

 • +1

  Chantal zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  OPLICHTERS.

  Hun app is meer dan waardeloos en lekker onoverzichtelijk, Ik kan geen belplafond instellen dus houd ik alles zelf in de gaten. Ik heb 250 belminuten, Nu is het mij al 3 keer gebeurd dat ze MEER GELD van mijn rekening hebben afgehaald. Ik heb er naartoe gemaild omdat ik ten eerste niks kon terug vinden over mijn belgegevens en omdat ik ook zeker weet dat ik er niet over heen ben gegaan. Ik kreeg als antwoord dat ik er gewoonweg wel over heen was gegaan. Ik gaf ze het voordeel van de twijfel na de eerste 2 keer (erg dom) Nu is het mij voor de derde keer gebeurd! en dat terwijl ik deze hele maand op 250 verbruikte belminuten stond. Ik ben er NIET over heen gegaan. Bij mijn openstaande facturen stond ook de hele maand 0-euro.

  Vuile oplichters zijn het!

  SLECHTE SERVICE, SLECHTE APP, ZOMAAR GELD VAN REKENING AFGESCHREVEN!

  Anna van Dijck zegt:

  Beste mevrouw,

  Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent, en help u graag verder. Kunt u wellicht een e-mail versturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens, dan kan ik uw melding specifiek voor u nakijken.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Dennis Winkelhuijzen zegt:

  Beste mevrouw van Dijck,

  Wilt u alstublieft nou eens een fatsoenlijke reactie plaatsen, wat hebben mensen nou aan zo een compleet nutteloze reactie? En waarom moeten ze überhaupt een email sturen, Jij zit toch op deze site om te reageren? Plaats dan gewoon een reactie met info of oplossingen voor de problemen die de mensen hebben, of geef gewoon gelijk toe dat Simpel een verschrikkelijke provider is.

  Groet,

  Dennis Winkelhuijzen

  Reageer

 • +1

  J-P van Benthum zegt:
  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333

  Vanaf het moment dat ik met simpel.nl bel, kan ik de beller heel slecht verstaan. Net of het geluid heel zacht staat. Vanalles geprobeerd , alleen in een heel stille ruimte gaan staan helpt. Nu lees ik dat dat ook kan komen door de nieuwe simkaart. Hoe kan dat. ? Iemand ervaring mee.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer/mevrouw Van Benthum,

  Wat vervelend om te lezen dat u geen optimaal bereik ervaart. Ik wil u graag helpen met uw melding. Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Er wordt dan binnen drie werkdagen contact met u opgenomen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • 0

  J-P van Benthum zegt:
  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333

  Ik had jaren een abonnement bij KPN. Kosten waren hoger, maar voor de rest geen problemen. Ik heb sinds kort een abonnement bij simpel.nl. Over het geheel ben ik tevreden op 1 ding na. Vanaf het moment dat ik met simpel.nl bel, kan ik de beller heel slecht verstaan. Net of het geluid heel zacht staat. Vanalles geprobeerd , alleen in een heel stille ruimte gaan staan helpt. Nu lees ik dat dat ook kan komen door de nieuwe simkaart. Hoe kan dat. ? Iemand ervaring mee.

  Reageer

 • 0

  Ergo Sum zegt:
  • 44444
  • 44444
  • 33333
  • 11111

  Ik kan helaas alleen bevestigen wat andere mensen al aangaven. Het bereik mobiel is acceptabel echter de dataverbinding is waardeloos!!! Er wordt keuring een 'HSPA+ 14.4 Mbps' verbinding aangegeven maar internet,Facebook etc. is niet mogelijk. Helaas verschijnt, ondanks het opnieuw starten van het telefoon, alleen een melding "U bent offline"! Ik heb het tevens met verschillende telefoons getest(Nexus 4,OnePlus One, IPhone 6), maar het resultaat blijft hetzelfde, geen data verbinding. Ik hoop dat ik heb abonnement vervroegt kan opzeggen want onder deze condities is het abonnement nutteloos. Het lijkt meer op misleidende reclame dan een serieus dienstverlening.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer/mevrouw,

  Wat vervelend om te lezen dat u geen goede internetverbinding ervaart.

  Ik help u graag verder. Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Er wordt dan binnen drie werkdagen contact met u opgenomen om uw melding te verhelpen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • 0

  Connie kok zegt:
  • 22222
  • 33333
  • 11111
  • 22222

  Ik heb op 1 oktober een sms'je gestuurd naar japan, tot mijn verbazing staan er op mijn verbruiklijst 4 sms'jes zelfde tijd, zelfde nummer. Gebeld naar klantenservice en daar werd gezegd dat ik 4 aanvragen voor sms had aangevraagd.op mijn telefoon staat er maar 1, heeft iemand hier ervaring mee. Bij de Klantenservice kom ik niet verder, zij blijven erbij dat ik er 4 heb verstuurd. Ik wist ook niet dat je voor een smiley in een sms'je ook moet betalen, wist iemand dat?

  Anna van Dijck zegt:

  Beste mevrouw Kok,

  Wat jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. Ik wil u graag verder helpen. Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Er wordt dan binnen drie werkdagen contact met u opgenomen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • 0

  Erik vander Wiel zegt:
  • 44444
  • 44444
  • 33333
  • 11111

  Je zal bij Simpel niet snel over je databundel heen gaan. De Internet snelheid is op zijn best belabberd. Vol signaal maar er komt gewoon nauwelijks data door omdat ze te weinig netwerk capaciteit hebben. Hiermee is mobiele data zo goed als onbruikbaar. Zelfs applicaties die maar zeer weinig data verkeer nodig hebben (bijv. NOS teletekst app) werken 9 van de 10 keer niet. Alleen apps die op de achtergrond hun data uitwisselen, zoals Whatsapp, werken enigszins. Oh ja Simpel, ik heb mijn telefoon (S5 mini) al opnieuw opgestart en een keer handmatig het Simpel netwerk geselecteerd, geen verbetering. Binnenshuis of buitens huis maakt allemaal niet uit (het bereik is meestal gewoon goed). Graag een oplossing op korte termijn.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer van der Wiel,

  Wat vervelend om te lezen dat u niet optimaal gebruik kunt maken van uw internet. Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Er wordt dan binnen drie werkdagen contact met u opgenomen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • +1

  Richard zegt:
  • 22222
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Klacht en ervaring Simpel.nl? Zeeeeeer slecht.Ga niet met deze provider in zee. Je betaald per seconde en moet flink betalen voor gratis service nummers die normaal wel dus echt gratis zijn. Ze verstoppen zich achter allemaal regeltjes.

  Zoek gewoon een normale grote maatschappij en zeker niet zo een opkoop bedrijf waar je toch wel genaaid wordt op den duur.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste Richard,

  Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met uw abbonement. Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Er wordt dan binnen drie werkdagen contact met u opgenomen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • -1

  Roy zegt:
  • 33333
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Waardeloos internet zeg. Normaal internetten is alleen mogelijk als je wifi hebt, maar daar buiten is het één groot drama met Simpel. Internetten is dan gewoon onmogelijk. Ontzettend traag, soms wel een minuut wachten tot een internetpagina geopend is of het kan zelfs helemaal niet geopend worden.

  Niet in een gehucht ergens in Groningen of Friesland ofzo, maar gewoon overal bij ons op straat in Amersfoort, midden Nederland.

  Zeer veel spijt dat ik mijn vriendin naar Simpel heb laten overstappen voor twee jaar.

  Een absolute afrader!

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer,

  Wat vervelend om te lezen dat u geen goede internetverbinding ervaart.

  Ik help u graag verder. Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Er wordt dan binnen drie werkdagen contact met u opgenomen om uw melding te verhelpen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck

  Simpel

  Reageer

 • +1

  durinck zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Omdat iedere consument dit kan overkomen deel ik mijn slechte ervaring met Telecombinatie Belpunt, Heezenpoort Doetinchem:

  Mijn mobiele abonnementje van 24 euro bij Tele2 loopt af. Ik krijg schriftelijk verzoek van Belpunt om over een vervangend abonnement te komen praten. Ik ben hier vaste klant, dus ik stap binnen. Mijn Samsung SII Plus verruil ik na advies voor een Samsung Galaxy S6, men maakt een 1 op 1 backup van de settings (!) ... "en weer verlaat een tevreden klant het pand" ... Nog geen 3 weken later ontvang ik in 2 dagen tijd vier alarm SMSjes van Tele2. Mijn maandrekening is dan echter al opgelopen tot een slordige 300 euro !!! Een factor 10 van mijn reguliere abonnementje van 24 euro.Oorzaak: Het dataverbruik van de SII Plus kan nog niet in de schaduw staan van de S6. Dit vergat Telecombinatie Belpunt er gemakshalve even bij te vermelden. Men stuurt dus een nietsvermoedende consument regelrecht de messen in.

  Na telefonisch contact ziet Tele2 mijn punt, checkt mijn reguliere datagebruik en toont zich uiteindelijk bereid om 100 euro te compenseren. Achteraf bekeken in feite heel netjes.
  Telecombinatie in het algemeen (Hoofdkantoor Alphen a/d Rijn) en Belpunt in het bijzonder (Heezenpoort Doetinchem, hr. Groenendijk), echter, meent de handen in onschuld te mogen wassen, veegt haar straatje helemaal schoon en legt de schuld 'bij die oliedomme consument die-dit-toch-allemaal-zelf-wel-had-moeten-weten'. Jammer. Dan maar delen met iedereen die dit m.i. moet weten. Iedereen, immers, loopt dit risico bij de Telecombinatie Belpunt.

  Reageer

 • 0

  verulst zegt:
  • 55555
  • 22222
  • 11111
  • 11111

  sms jes versturen van buitenland naar nederland werkt niet
  internet werkt in buitenland ook niet
  alleen bellen van buitenland naar nederland werkt wel
  gebelt met 0900-1418 weten ook niet dit te verhelpen,geven buitenland de schuld
  ik vind het heel slecht van simpel om zulke abonnementen voor 2 jaar af te sluiten
  ben genoodzaakt om een prepad kaartje van kpn te kopen dan ben ik van deze ellende af

  tiniy verhulst

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer/mevrouw Verhulst,

  Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met uw abonnement. Kunt u wellicht een e-mail sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens, dan kan ik uw melding voor u nakijken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck
  Simpel

  Reageer

 • 0

  arno zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Wat een drama totaal geen bereik en geen Internet. Vandaag overgegaan spijt. Klantenservice van kastje naar de muur. Trap er niet in aub

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer,

  Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met uw bereik. Ik wil u graag verder helpen. Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om uw melding te verhelpen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck
  Simpel

  Reageer

 • -1

  Laurens romeijn zegt:
  • 44444
  • 22222
  • 22222
  • 22222

  14sept nieuwe sim opgestuurd gekregen. Kwam niet binnen. Dinsdag 22sept weer een nieuwe opgestuurd gekregen. Maaaaar, om een nieuwe te sturen moet wel eerst de vorige nieuwe actief zijn o.i.d. Dus heeft men mijn huidige sim geblokkerd! Vandaag is het donderdag en heb helaas nog geen sim mogwn ontvangen. Is simpel nu zo enorm slordig met versturen? Of is het probleem dat PostNL de post doet?

  Reageer

 • -1

  nelis zegt:
  • 55555
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Beste Anna,

  Misschien moet Simpel eens wat structureels gaan veranderen aan het bereik / internetsnelheid, want het zijn geen sporadische klachten meer. Bijna iedereen klaagt over internetsnelheid die niet te gebruiken is. Ok het is geen 4G, maar wat ik ervaar is GPRS of minder. Ook in de grote steden zoals Zwolle.

  Spijt van contract.

  Never nooit niet meer Simpel

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer,

  Wat vervelend om te lezen dat u geen goede internetverbinding ervaart.

  Ik help u graag verder. Omdat ik geen klantgegevens van u heb wil ik u vragen om een bericht te sturen naar anna@simpel.nl. Wij zullen dan binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck
  Simpel

  Reageer

 • 0

  S. Kuiper zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Traag internet, slechte klantenservice.
  Spijt dat ik ben otvergestapt.

  Anna van Dijck zegt:

  Beste meneer of mevrouw Kuiper,

  Wat vervelend dat u geen goede internetverbinding ervaart, mijn excuses hiervoor. Wij hebben deze week wat aanpassingen doorgevoerd, en de internetverbinding zou nu weer goed moeten zijn. Zou u het toestel willen uitschakelen en weer aanzetten? Mocht dat niet werken wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens, dan kijk ik uw melding zo spoedig mogelijk uitgebreid voor u na.

  Met vriendelijke groet,

  Anna van Dijck
  Simpel

  Reageer

 • Laat een ervaring achter

  1. Geef je gegevens op

  Naam *

  E-mail *

  2. Geef sterren per categorie

  Prijs
  Levering
  Ondersteuning
  Totaal oordeel

  3. Deel jouw ervaring