Gsmwarenhuis.nl


Prijs 3.953.953.953.953.95
Levering2.972.972.972.972.97
Ondersteuning2.772.772.772.772.77
Totaal oordeel3.033.033.033.033.03

De websites gsmwarenhuis.nl en Rinkel.nl zijn overgenomen op 7 november 2011 door DBCN BV en zullen zorg dragen voor een betere service, een groter aanbod en knallende artikelen!

* GSMwarenhuis.nl bestaat niet meer!

Alternatieven voor GSMwarenhuis.nl:

StudentmobielbelsimpelGSMwijzer


43 Positief 35 Negatief 224 reviews - gemiddelde: 3.183.183.183.183.18 6.4 uit 10

224 Ervaringen voor Gsmwarenhuis.nl

 • 0

  Cathy zegt:

  I actually found this more ennirtaiteng than James Joyce.

  Reageer

 • +1

  Vera zegt:
  • 55555
  • 55555
  • 55555
  • 55555

  Ik verleng al sinds 6 jaar via gsmwarenhuis, heb respectievelijk computer, twee keer televisie gekregen. Kortom ben heel tevreden en ik mag deze week weer verlengen. Ik ben fan!!

  Reageer

 • 0

  Rody zegt:
  • Not rated
  • 44444
  • Not rated
  • Not rated

  Ben super blij met mijn nokia lumnia!! Netjes bij mij thuis geleverd door dpd.

  Reageer

 • 0

  Feline zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Site werkt niet meer, telefoon wordt niet meer opgenomen, op mail niet meer gereageerd. Duidelijk dat de onkunde van die laatste directeur H.D. met niet nakomen van leveringsafspraken voor dit faillissement heeft gezorgd.

  Reageer

 • 0

  Ray zegt:

  Geduld is een schone zaak, wij hebben namelijk wel de scooter en telefoon ontvangen.
  wellicht volgorde ook niet geheel goed, eerst de incasso toen meteen de telefoon geleverd maar scooter ho maar.
  Na 4 weken toch gekregen en hij rijd heerlijk :-)

  Wees krachtig tegen hen en wellicht een driegementje kan ook geen kwaad , denkende aan, RADAR / Tros opgelicht etc.

  In ieder geval hebben wij hem!

  Reageer

 • 0

  Gerhard zegt:
  • 55555
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Schande dit bedrijf. Komen alle afspraken niet na!
  Zou scooter krijgen in Oktober, maar moet volgens mij nog gebouwd worden.
  Daarnaast geld van mijn rekening geïncaseerd!
  Reageren niet op mail en telefoon wordt afgekapt!

  Reageer

 • 0

  Anke zegt:
  • 44444
  • 33333
  • 11111
  • 22222

  Volgens mij zijn ze nu echt failliet. Vorig jaar hier een telefoon besteld, keurig afgehandeld. Maar nu is de telefoon kapot en wil ik contact: geen reacties op mails en de telefoonlijn ligt eruit.

  Reageer

 • 0

  Pippie zegt:
  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333

  Hier ook zoiets.. mijn vriend heeft een abonnement afgesloten en zou daarbij een A-pad krijgen.. Deze was ook snel geleverd en daar heb ik dan ook niets op aan te merken.. Maar na 2 weken de A-pad te hebben gebruikt, doet deze het niet meer.. Hij laadt niet meer op! Dus, mijn vriend erachteraan gebeld en hij kreeg te horen ''dit is zeker niet de bedoeling'' ''stuur de A-pad maar terug, wij zorgen dat hij gemaakt wordt en binnen 3 á 4 weken is hij weer bij u'' Wij hadden dan ook zoiets van; ''goede service daar!'' Maar schijn bedriegt.. nu 6 weken later, nog geen nieuwe óf gemaakte A-pad in huis en we krijgen met geen mogelijkheid contact met dit bedrijf! Heeeeel vreemd! Daar gaat het cadeau bij je abonnement!

  Reageer

 • 0

  Steve zegt:

  Wat een ****bedrijf! heb op 21 maart een verlenging van mijn abonnement besteld i.c.m. een laptop en een andere telefoon. Telefoon was niet voorradig, zou twee weken duren. Nu is het mei.. wat ik ook mail --> geen reactie (terwijl de site belooft binnen een dag). Talloze keren geprobeerd te bellen, maar de verbinding wordt telkens verbroken. Oftewel; ze zijn bij dit rampenbedrijf allemaal ondergedoken?

  Wat moet ik nu? Mijn abonnement verloopt begin mei, straks betaal ik de volle mep... maar als ik ergens anders bestel wordt hij natuurlijk opeens uitgeleverd en heb ik een dubbele...

  Reageer

 • 0

  patjuh zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 22222
  • 11111

  Het gaat weer fout met de scooters bij gsmwarenhuis.nl
  ik wacht al sinds 15 december ze zijn al ander halve week compleet onbereikbaar word er moe van pfffff nou en mijn tien weken lever termijn is nu ruim overschreden .ze reageren niet op mailtjes en de telefoon nemen ze ook niet op

  Reageer

 • 0

  Sandra zegt:

  Toestel besteld, 2 dagen later gewoon netjes door de koerier aan de deur afgeleverd ben tevreden ik ga ook via deze site verlengen!

  Reageer

 • 0

  Linda zegt:
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Als ik deze pagina eerder had gezien was ik niet in zee gegaan met dit bedrijf. Dhr ****, directeur, heeft nooit rechtstreeks op mijn klachten gereageerd rondom de levering van een scooter bij een abonnement. Ik zag op Kassa of Radar dat dit bedrijf slecht in het nieuws was. De helpdesk met *** en **** is absoluut klantonvriendelijk (daar zou Youp van het Hek eens mee moeten bellen om nog bozer te worden). Nee, ik kan het bedrijf enkel afraden. Maar waarschijnlijk beland je pas op deze pagina nadat je al een slechte ervaring met ze hebt gehad.

  Reageer

 • 0

  Roel zegt:
  • 44444
  • 55555
  • 44444
  • 55555

  Op maandag besteld en woensdag!! al mijn bestelling in huis. Prima verzending aan de deur, mooi toestel en een top abonnement !!

  Ik ben WEL tevreden :)

  Reageer

 • 0

  Bas zegt:
  • 44444
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Twee jaar geleden bij gsmwarenhuis mijn abbonement afgesloten , dit was netjes en snel afgehandeld.
  Dus nu maar weer verlengt, mijn telefoon is nog goed dus maar ipv een telefoon een ipad besteld.
  Deze blijkt bij hun op het moment moelijk leverbaar tezijn , dat kan en is wel jammer meer geen probleem.
  Na na meerdere mailtjes gestuurd te hebben met de vraag van wat de te verwachte levertijd zou zijn , geen reactie .
  Jammer, maar volgende keer maar gewoon weer naar de winkel.

  Gr Bas

  Reageer

 • 0

  Saskia zegt:
  • 55555
  • 44444
  • 55555
  • 55555

  Scooter besteld en na 11 weken geleverd , net wat te laat maar verder helemaal leuk .
  Ik rijd nu hip in het rond op mijn scootie voor een uiterst vriendelijke prijs .

  Mijn mails zijn altijd keurig beantwoord dus ik heb geen klagen !

  Reageer

 • 0

  Wim zegt:
  • 55555
  • 55555
  • 55555
  • 55555

  Prima webshop , op zondag een bestelling geplaatst met grats apple iPad en dinsdag in huis !! Hoe snel kan het gaan .... Ik ben enorm tevreden en zal zeker in de roekoet gebruik maken van gsmwarenhuis.nl .

  Ook toen ik de klanten service belde en een jongeman aan de lijn kreeg (Michael) ben ik uiterst vriendelijk en deskundig te woord gestaan ! Niks dan positief dus

  Groetjes uit Den Helder :)

  Reageer

 • 0

  Roland zegt:

  De scooter is inmiddels ontvangen . In week 16 besteld. Complimenten aan Paul die elke week mijn vragen moest beantwoorden. Conclusie : gsm warenhuis is niet capabel om scooters aan te bieden en te leveren. Schoenmaker blijft bij je leest !

  Reageer

 • 0

  Puck zegt:

  Ik had een bestelling geplaatst op gsmwarenhuis, die was verkeerd want het moest een verlenging zijn toen ben ik nog dezelfde dag door een medewerker gebeld en heeft het meteen telefonisch veranderd voor mij. scheelt mij weer tijd dus positief

  Reageer

 • 0

  Joop zegt:
  • 33333
  • 55555
  • Not rated
  • Not rated

  Leuke blue ray speler gekregen bij m'n verlenging, ben er super tevreden mee. 2 dagen na plaatsten van bestelling stond de koerier al op de stoep. vink mij maar aan als tevreden klant!

  Reageer

 • 0

  Jan zegt:
  • 55555
  • 33333
  • 33333
  • 22222

  Hallo mensen je moet inderdaad engelengeduld hebben
  heb na 4 maanden i.p.v. weken nu eindelijk mijn scooter gehad
  heeft heel veel telefoontjes mailtjes en dreigbrieven gekost
  maar einedelijk kan ik er van gaan genieten

  Reageer

 • Laat een ervaring achter

  1. Geef je gegevens op

  Naam *

  E-mail *

  2. Geef sterren per categorie

  Prijs
  Levering
  Ondersteuning
  Totaal oordeel

  3. Deel jouw ervaring