2Call.nl


Prijs 44444
Levering3.253.253.253.253.25
Ondersteuning2.752.752.752.752.75
Totaal oordeel33333

2Call.nl, gevestigd in Den Haag, is een gsm webshop die telefoons, abonnementen, sim only, mobiel internet, gsm met kado’s en zakelijke telecommunicatieproducten verkoopt. 2Call biedt lage prijzen van de 5 grootste telecomproviders in Nederland.

Wat is jouw ervaring met 2Call.nl? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Gebruikerservaringen met 2Call.nl vind je hieronder.

Alternatieven voor 2Call.nl:

StudentmobielbelsimpelGSMwijzer


3 Positief 1 Negatief 8 reviews - gemiddelde: 3.253.253.253.253.25 6.5 uit 10

8 Ervaringen voor 2Call.nl

 • 0

  Andy zegt:

  Niks mis met je foto's hoor!!!Ben benieuwd naar de foto's van je nieuw gerdfvee kamer en de tafel die je van Myrna hebt gekregen....het blik is in elk geval prachtig!!! Zag in de at Home dat jij volgende keer aan de beurt bent.....spannend, ik kijk er naar uit.Liefs Marga

  Reageer

 • 0

  Bart_123 zegt:

  De verkoop gaat soepel, de aftersales kan worden getypeerd als beroerd. Ze wekken de suggestie van een levering binnen enkele weken, reken echter op maanden. Tip: bestel bij een gerenommeerde aanbieder en laat 2call voor wat het is.

  Reageer

 • 0

  bagdad zegt:
  • 44444
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  wat een enorm slechte webstite ik had mijn Ipone daar besteld en ik kreeg hem 3 maan den niet 100derden keren gebeld en ze haadden hem gewwon afgeleferd volgens hun tot slot krijg ik ook nog een afschrift van 40$ per maan slechtste oplicht site ter wereld

  Reageer

 • 0

  Birsen zegt:
  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 44444

  Al vele jaren laat ik al mijn telecom zaken lopen via 2call. Prima service, heldere website en correcte afhandeling van zaken.

  Reageer

 • 0

  D.Bel zegt:

  Wilde graag een Iphone 4 hebben. Beetje huiverig om hem via internet te bestellen. Via de telefoon 3 keer gevraagd of jij op voorraad was. Dit zou het geval zijn. Want we zouden van Rotterdam naar den Haag moeten. Beloofd dat hij ruim op voorraad was. In den Haag aan gekomen. Geen Iphone uit voorraad leverbaar.Geluk dat we hem niet via internet besteld hebben. Maar zonde van de tijd en het geld om naar den Haag te gaan.
  Winkel in den Haag Phoneshop BV, Korte Poten 5, 2511 EB

  Reageer

 • +1

  niels zegt:

  Afgelopen vrijdag (6Augustus) een nokia besteld bij 2call.nl.
  Dit toestel stond nog op de site met de melding voorradig te zijn.
  Dinsdag 10 Augustus nog niks vernomen, en toen maar een paar mailtjes gestuurd waarom ik nog niks had ontvangen of gehoord, hierop geen reactie.
  Einde van de dag toch maar even gebeld, mevrouw zou het even in het magazijn vragen, hierop zij ze dat het toestel niet meer voorradig was.
  Vreemd, want op de site stond dat dit wel het geval was, maar misschien was wel net het laatste toestel verkocht, en was ik net te laat geweest.
  Het bestellen duurde 1 week, plus de twee werkdagen die voor het bestellen staan.
  Tot mijn grote verbazing kreeg ik woensdag een mailtje dat het toestel niet meer leverbaar was en dat ik , let wel, binnen 30 dagen mijn €135,- terug gestort zou krijgen.
  Woensdag meteen gebeld, want ik wilde meteen mijn geld terug en niet pas over 30 dagen, de nokia was n kado voor mijn vriendin die Zaterdag jarig was, en ik wilde zsm elders een nieuwe kopen.
  De mannelijke persoon van de klantenservice, aan de andere kant van de telefoon kon alleen maar het woord procedure procedure procedure zeggen, van klantenSERVICE was absoluut geen sprake, kort en snauwerig!
  Voor mij is dit de eerste en de laatste keer dat ik zo word misleid door deze slechte webwinkel.
  Het is hun fout dat sommige toestellen nog op de website staan zijnde voorradig! Hierdoor raken mensen gedupeert, zoals ik nu mijn vriendin geen nokia kan geven voor haar verjaardag.
  Pure misleiding, want deze nokia staat nog steeds op deze site, als zijnde voorradig.

  Reageer

 • 0

  Stephan zegt:
  • 33333
  • 44444
  • 22222
  • 33333

  Ik heb een half jaar geleden mijn contract verlengd i.c.m. een Acer DX900 toestel. Het slechte toestel dat ik ooit gehad heb.(en ik heb er wat gehad hoor:) )

  Toestel deed na 3 dagen niets meer. Heb het opgestuurd en na 5 weken maar eens gebeld waar hij bleef en heb toen een ander toestel gehad.

  Dat die Acer een *%#toestel is en de reparatieafdeling van Acer niet de meest vlotte is kunnen ze niets aan doen. Maar het blijft raar dat je een toestel van 3 dagen oud laat repareren en niet gewoon een nieuwe geeft...

  Maar al met al redelijk tevreden over 2Call...

  Reageer

 • 0

  stefan zegt:
  • 55555
  • 44444
  • 44444
  • 44444

  Ik heb in Maart 2009 een LG Cookie besteld bij de webwinkel 2call.
  Die winkel had daarvoor de laagste prijs. En dat was eigenlijk wel de belangrijkste reden waarom ik mijn telefoon bij 2CAll heb besteld.
  Alles ging goed,
  ik kon duidelijk de status bijhouden van mijn bestelling.
  Echt geen klagen over 2call.

  Reageer

 • Laat een ervaring achter

  1. Geef je gegevens op

  Naam *

  E-mail *

  2. Geef sterren per categorie

  Prijs
  Levering
  Ondersteuning
  Totaal oordeel

  3. Deel jouw ervaring